Större text
Behöver du eller en vän hjälp?

Ring eller e-posta vår jour 11-13, 18-20.

08-720 38 42 help@aa.se
Huvudmeny

För medlemmar och grupper

Här har vi samlat information, dokument och funktioner för att svara på så många frågor som möjligt från enskilda och grupper.
Eller som Bill W lär ha sagt: “Det går inte att göra fel i AA – om man kan läsa innantill”.

AA:s litteratur och broschyrer
I vår webbshop hittar du all AA:s litteratur och du kan bekvämt beställa och få hemskickat och betala mot faktura eller med kreditkort. Prislista

Frågor om service
Undrar du över vad en krets är eller vad Förtroenderådets Informationskommitté gör, eller hur AA ställer sig till sociala media på Internet? Du hittar svaren i de riktlinjer och vägledningar som finns i Servicehandboken. Du kan enkelt ladda ner den, eller enskilda kapitel, som PDF-filer i menyn Dokument och få svar på dina frågor.

Hur fungerar AA?
Klicka på menyn AA Sverige så hittar du AA:s servicestruktur med förklaringar. Du kan även se vilka som sitter i Förtroenderådet eller om det finns några lediga tjänaruppdrag som kan locka dig. Vem bestämmer i AA? Läs mer om Vår gemensamma välfärd och om gruppsamvetet i AA. Be gärna din Servicedelegat att ordna en workshop.

Uppdatera gruppens information
Skicka in ändringar av mötestiderna, ny adress mm till service@aa.se

Evenemang på gång?
Här på webben kan grupper, kretsar och regioner skicka in sina olika arrangemang. Stormöten och konvent, krets- och regionmöten, servicemöten, jubileumsmöten, informationsseminarier etc. Efter granskning läggs de in i vår Kalender.

Serviceblad och protokoll
I Dokument finns de senaste Servicebladen att ladda ner liksom protokoll från förtroenderådet och servicekonferenserna.

Frivilliga bidrag
Nu kan du som AA medlem skicka in frivilligt bidrag direkt till Servicekontoret med Swish. Swishnummer 1231745942
Grupper, Kretsar och Regioner skickar helst till PG 70 94 25-3.

Bulletinen
Mötet mellan mötena -  här finns information om senaste numret och hur du kan bidra till innehållet med din berättelse. Du kan även skaffa en prenumeration här på webben.
Eller ge bort en prenumeration i present till en AA-vän eller sponsee.