Hitta ett AA-möte

Förklaringar av mötestyper
Hitta och filtrera möten

I menyerna ovan kan du filtrera möten efter önskemål (i mobilen under knappen Filtrera). Du kan söka på olika typer av möten bland fysiska grupper där vissa också har digitala möten. Du kan också välja veckodag, språk mm. Väljer du Onlinegrupper hittar du alla rena onlinegrupper, de kan också ha olika typer av möten, men alla möten är online.

Nyhet! Sök möten nära dig

Klicka på den lilla blå symbolen till höger i det högra sökfältet (undre fältet i mobilen). Tillåt att vi får ta del av din nuvarande position och klicka på Sök. Då visas grupper i din närhet med avståndsangivelser. Vi visar tio i taget. Klicka på Visa fler för att se fler. Den lilla symbolen är röd när den söker i din närhet. Klickar du på den igen blir den blå och dina positionsdata raderas.

Möten på andra språk i Sverige

Söker du ett engelskspråkigt AA-möte? Finska eller polska? Välj språk i Språk så hittar du dem.

Svenska möten utomlands

Det finns ett antal svenska AA-grupper utomlands, ofta på turistorter. Sök på landets namn i vänstra sökfältet och klicka på Sök, för att se om det finns någon dit du ska.

Om AA-möten

De angivna tiderna avser själva AA-mötets start. De flesta grupper har öppet ca en halvtimme innan för samling. Är det ditt första AA-möte är det bra att du berättar det innan själva mötet börjar. En del grupper har särskilda nykomlingsmöten när det kommer någon ny.

Starta ny AA-grupp?

Under menyn Kontakt hittar du information om hur man startar en ny grupp samt anmälningsformulär.