Dags att boka middag och boende på Landsmötet i Uppsala
Nu kan du lyssna på Stora Boken som ljudbok. Läs mer här
Servicekontoret stängt 20-26 maj
Dela med dig av din berättelse. Den kan hjälpa någon.
Sex fantastiska böcker till fantastiska priser! Köp nu.

Lär dig mer om AA

Upplev AA:s historiska och brokiga resa från Bill och Dr. Bob fram till dagens AA. Läs om resan hur Stora Boken kom till, Traditionena och Koncepten och hur AA:s struktur och Servicekonferensen formades. Läs om hur AA kom till Sverige, den mödosamma resan till det AA vi känner. Det är kunskaper och insikter som får oss att växa. Nu kan du köpa dessa böcker till kraftigt rabatterade priser i vår webbshop.

Nu kan du köpa dessa fantastiska böcker till halva priset. Missa inte den chansen.


Vårt Stora Ansvar

Sexton av de tal som AA:s medgrundare hållit, är samlade i denna bok. Efter åratal av forskning och tolkning av bandinspelningar har de kunnat tryckas och offentliggöras, för första gången.

 Kära vänner, Som ni säkert vet så skrev Bill under flera år många artiklar för Grapevine. Det var ett sätt för honom att dela med sig av sin erfarenhet, sin styrka och sina förhoppningar med hela Gemenskapen. Jag tycker det är underbart att så mycket av detta arbete nu blir tillgängligt – speciellt för det stora antal AA-medlemmar som kommit till gemenskapen efter det att dessa artiklar först publicerades. Jag hoppas de kommer att finna denna skrift vara till nytta.
Med tacksamhet, Lois

Anonyma Allkoholister blir myndigt

Bill W berättar hur AA startade i USA, hur Stegen och Traditionerna utvecklades och hur AA:s gemenskap växte och fick en internationell spridning, samt hur ansvaret för AA överlämnades till AA-grupperna via den årliga Servicekonferensen.

För det vidare

Berättelsen om Bill Wilson och om hur AA:s budskap nådde världen. I denna bok möter vi Bill Wilson, mannen som alla kände och ingen kände. Här finner vi också, oupplösligt sammanflätad med hans liv, den dramatiska berättelsen om tillkomsten av Anonyma Alkoholister, dess tidiga kamp för sin existens och häpnadsväckande tillväxt.

Dr Bob och de andra föregångarna

Denna bok försöker ge en komplett och objektiv bild av dr Bob – i huvudsak genom dem som kände honom personligen och med deras egna ord. 
I denna bok flätas berättelsen om dr Bob samman med de andra tidiga medlemmarnas och pionjärgruppernas öden i Mellanvästern. Denna utveckling var både munter och stormig.

AA:s Historia i Sverige

Läs om hur AA kom till Sverige, dess mödosamma resa tills vi fick ett traditionsenligt AA i Sverige. Boken beskriver vår resa fram till 2012.