Sex fantastiska böcker till fantastiska priser! Köp nu.
Dela med dig av din berättelse. Den kan hjälpa någon.

Hitta ett AA-möte

Förklaringar av mötestyper
Hitta och filtrera möten

I sökfältet kan du fritextsöka grupper, ort, län, land etc. I menyerna ovan kan du filtrera möten efter önskemål (i mobilen under knappen Filtrera). Du kan söka på olika typer av möten bland alla grupper. Du kan också välja veckodag, språk mm. Och du kan snabbt hitta alla Onlinemöten samt möten vars lokaler är anpassade för rörelsehindrade. Klicka på Rensa för att radera dina filtreringar.

Nyhet! Sök möten nära dig

Klicka på den lilla blå symbolen till höger sökfältet. Tillåt att vi får ta del av din nuvarande position och klicka på Sök. Då visas grupper i din närhet med avståndsangivelser. Vi visar tio i taget. Klicka på Visa fler för att se fler. Den lilla symbolen är röd när den söker i din närhet. Klickar du på den igen blir den blå och dina positionsdata raderas.

Om AA-möten

De angivna tiderna avser själva AA-mötets start. De flesta grupper har öppet ca en halvtimme innan för samling. Är det ditt första AA-möte är det bra att du berättar det innan själva mötet börjar. En del grupper har särskilda nykomlingsmöten när det kommer någon ny.

Starta ny AA-grupp?

Under menyn Kontakt hittar du information om hur man startar en ny grupp samt anmälningsformulär.