Större text
Behöver du eller en vän hjälp?

Ring eller e-posta vår jour 11-13, 18-20.

08-720 38 42 help@aa.se
Huvudmeny

Sprid budskapet – inte smitta !

Nytt från Förtroenderådet

Utifrån Polisens uttalande att de med sina kriterier ändå betraktar AA-möten som ”allmän sammankomst” får vi konstatera att lagen om max 8 personer som samlas gäller även AA.

Förtroenderådet kan bara rekommendera grupperna att följa lagen.

Vi vill också att vi alla i AA Sverige fortsätter att ta vårt ansvar för att försöka begränsa smittspridningen.

Det är fantastiskt roligt att få höra om den kreativitet som finns ute i grupperna för att på olika sätt kunna fortsätta att föra budskapet vidare trots coronapandemi, restriktioner och begränsningar.

Lösningar för att nå ut till dem som inte vågar komma på fysiska möten, lösningar för att ta hand om nykomlingar, start av nya/fler möten både fysiska och digitala och andra åtgärder som bidrar till AA:s utveckling.

Dela gärna med er av era lösningar hur er grupp hanterar frågan med möten – corona – nykomlingar – budskapet….. Skicka snarast till service@aa.se så kan vi sammanställa exempel i Servicebladet som alla kan ta del av.

Vi i Förtroenderådet har på ett nytt sätt blivit medvetna om den kraft som finns i gemenskapen och detta gör oss övertygade om att vi kommer att gå stärkta ur denna coronakris och att AA fortsätter finnas till för dem som behöver det nu och för dem som behöver det i framtiden.

Förtroenderådet